Kävelimme pitkin 5th Avenuen leveitä jalkakäytäviä imien viimeistä muotia verkkokalvoillemme hinnakkaiden näyteikkunoiden somistuksista. Poikkesimme myös Trump Toweriin katsomaan miten herra on tunnetun Feng Shuinsa teettänyt ja tottahan sieltä paljon tuttua löytyi. Hyvin elementeillä ja sijoittelulla hoidettua hommaa johon ei rihkamaa tai kiinalaisuutta tarvita. Talon yleisötiloista jäi miellyttävä ja lämmin vaikutelma. Toisen kerroksen Starbucks oli vilkas, mutta hillitty ja käytävillä liikkui paljon väkeä.

Otimme metron 5th Avenuen pysäkiltä China Towniin, ajatuksena lounastaa siellä. Mutta perille päästyämme emme olleet vakuuttuneita ravintolatarjonnasta joten kävelimme suosiolla Little Italyyn joka uhkaavasti on surkastumassa China Townin painaessa voimakkaasti päälle. Little Italy kuitenkin on pullollaan ravintoloita joten lounaspaikan löytäminen ei ollut vaikeaa. Runsaudenpulan johdosta päätimme syödä jälkiruoan eri paikassa kuin lounaan johon päätökseen olimme hyvin tyytyväisiä.

 

002c-normal.jpg

5th Avenue keskikaupungin kohdalla, yläkaupungissa kaupat muuttuvat ylellisiksi ja tavarat kalliiksi

 

002p-normal.jpg

Trump Towerin sisäänkäynti Starbucksista nähtynä

 

095-normal.jpg

Mieheni metroasemalla

 

096-normal.jpg

Tämä näytti niin tutulta, China Town

 

099-normal.jpg

Ihana italialainen keskellä italialaista kaupunginosaa

 

103-normal.jpg

Ferraran 1892 perustettu kahvila kertoo olevansa Amerikan ensimmäinen espresso baari, herkut olivat hyviä, palvelu hymytöntä