Aamu alkoi hotellin ylellisellä ja terveellisellä aamiaisella. Tarjolla oli tuoreita hedelmiä ja leipää, itse tehtyjä jogurtteja, vastapuristettuja mehuja ja kokki valmiina loihtimaan kananmunista juuri sellaisia kuin asiakas haluaa. Toki valikoimista löytyi myös makeaa moneen lähtöön, rasvaisia makkaroita, pekonia ja vaikka mitä. Itse keräsin pöytääni hedelmiä, talon mysliä jossa jogurtti jo valmiina, tuoremehua, vihreää teetä ja croissantin. Aamiaisten puolesta voisin asua hotellissa vaikka vuodet ympäri, muuten se on pidemmän päälle melko tylsää.

Kiinalaisilla on kamala tapa poistaa taksien takapenkeiltä turvavyöt ja ajaa kaaosmaisessa liikenteessä rallitahtiin. Nyt pääsin näkemään senkin kun yksityisauton takapenkiltä oli turvavöiden kiinnityspisteet poistettu, siis poistettu, kokonaan. Johtaja istuu ison mustan autonsa takapenkillä ja kokee turvavöiden kiinnityspisteet häiritseviksi joten ne poistetaan, sitten vain turvallisesti liikenteeseen. Onhan takapenkillä niin paljon turvallisempi istua, ettei siellä varmaan niitä vöitä tarvi. Tosin määräävin tekijä turvavöiden kiinnityspisteiden poistoon lienee ollut se, etteivät teillä olevat liikennekamerat pysty räpsimään kuvia takapenkkiläisten turvavyönkäytöstä, etupenkkiläisiä valvotaan jo kameroilla.


Kuva Westin hotellin aamupalalta. Vierekkäin makeat itse tehdyt macaronet (koriste) ja terveelliset itse tehdyt jogurtit.


Indonesian matkailumainos HuaiHai Lulla, johon ohimennessäni törmäsin. Tässä autossa lienee turvavyöt paikoillaan ja toivottavasti myös käytössä.