Päivälliselle menimme vuorenrinteellä sijaitsevaan tunnelmalliseen ravintolaan jonne ei turistina kyllä eksy vaikka kuinka yrittäisi. Sellaisten hiekkateiden ja kärrypolkujen takana sijaitsi. Onneksi paikallinen isäntä on sekä herkkusuu että vaihtelunhaluinen. Joka päivä syödään eri paikoissa ja hyvää vaikkakin usein erikoista paikallista ruokaa. Tänään tarjolla oli avotulella litsipuun aromaattisissa liekeissä grillattua kokonaista kanaa, skorpioneilla höystettyä kanakeittoa, bambusta tongittuja matoja (erikoisherkku jota tarjolla vain joinain päivinä keväisin kun matoja on sattunut löytymään) sekä bambun varressa haudutettua riisiä. Kaikesta näöstä huolimatta erittäin herkullista, erityisesti matoja olisin syönyt kourakaupalla. Olivat rapeita, maukkaita ja kevyttä ruokaa.

Rapeita matoja

Riisiä bambun varressa