Kävin perusteellistakin perusteellisemmassa lääkärintarkastuksessa. Hyvä, että sellaiseen tulee välillä mentyä, vuosihuoltomielessä. Sitä usein vain olettaa olevansa terve ja lääkärin tarkoittavan paikkaa jonne suunnataan vasta vakavien vaivojen ilmaannuttua. Ei pitäisi sillä itsestään huolehtiminen on tärkeää. Tällä kertaa terveystarkastus tosin oli pakollinen haussa olevaa viisumia varten. Matkakohteen viranomaiset ovat sitä mieltä, ettei maahan ole pidemmäksi ajaksi tulemista ellei pysty riittävän varmasti osoittamaan olevansa terve ja hyvinvoiva. Vai mitä sanotte tarkastuksen yksityiskohdista: pituus, paino, kuulo, näkö… EKG, keuhkokuva… verikoe jolla tutkitaan mm. AIDS, kuppa ja keltatauti, vain osan tarkastuksen sisällöstä mainitakseni. No, nyt on tämä täti terveeksi todettu ja päästään anomaan viisumia.
 
Auton huolto, taas. Miten ihmeessä tuota keksintöä pitää noin usein huoltaa. Toiset vievät menopelinsä huoltoon kerran vuodessa ja meidän on ravattava siellä jokaisen neljän kuukauden välein. Taidamme asua autonratissa.
 
Viikonloppuna ulkoilutimme jälleen moottoripyöriämme. Ilma oli viimeviikkoiseen verrattuna parempi, muttei mistään lämpimästä keväästä saati kesäsäästä voi edelleenkään puhua. Raikkautta riitti, onneksi ei kastuttu.


Terveystarkastuksen päätteeksi piipahdin läheiseen konditoriaan hakemaan kahvipöytäämme tällä kertaa toisten leipomuksia


Wille testasi vaarin selkäpanssaria, voinee käyttää naamiaisissa ninjaturtle-asuna