Jiangmen on Hong Kongin ja Macaon läheisyydessä sijaitseva noin 4 miljoonan asukkaan kaupunki. Guangzhoun kansainväliseltä kentältä Jiangmeniin ajaa vajaassa parissa tunnissa. Hong Kongiin ja Macaoon pääsee lautalla. Jiangmenissa on väkilukuun nähden eniten kiinalaisia ulkomailta tulleita paluumuuttajia.

Päivällisellä saimme maistaa sekä käärmettä että käärme-kilpikonnakeittoa. Muita paikallisia erikoisuuksia edusti lievästi liköörinmakuinen punertava tyttären viini. Raaka-aineista en ole varma, mutta viinin sekaan rikotaan 2 kananmunaa joista tulee pieni sakka sekä viiniruukun että viinilasin pohjalle. Saamamme viini oli 8 vuotta vanhaa joka kuulemamme mukaan on harvinaisen vanhaa ja siksi arvokasta. Myös pojan viiniä tehdään ja se on väriltään vaaleaa.

Illan päätti jalkahieronta joka tällä kertaa ei ollut aivan yhtä hyvä kuin aiemmin. Jalkoja liotettaessa annettu niska-selkähieronta oli väkivaltaisen kovakouraista. Jalkapohjien akuhieronta ei osunut akupisteisiin vaan tyttö yritti runnella jalkapohjia parhaansa mukaan. Siihen silti nukahdin heräten tytön pestessä hierontaöljyjä sääristäni.

Käärmeet häkissä

Käärmeet lautasella

Tyttären viiniä