Tänään oli päivällinen jo viimekerrallakin vierailemassani käärmeravintolassa ja käärmettä oli tarjolla kuten viimeksi. Tällä kertaa tosin toista lajiketta kuin viimekerran rantakäärme, mutta samalta maistui minun suussani. Lisäksi söimme todellista tonnikalaa. Kuulemani mukaan Itäkiinanmeren arvokkainta kalaa ja syömämme sintti maksoi ruokalistassa 1.000 paikallista valuuttaa kappaleelta eli noin 100eur. Liha oli valkoista melko kiinteää, mutta erittäin pehmeää ja miedon makuista. En kuuna päivänä maksaisi vastaavasta edes 10eur saati 100eur. Lisäksi tarjolla oli mm. hain lihaa (ei evää), graavia lohta (tuotuna Norjasta), taskurapu-tofupataa ja kurkikeittoa (myös pää heilui liemen seassa pitkine nokkineen).

Tonnin kala ensimmäisten suupalojen jälkeen