Hiihdon maailmamestaruuskisat Norjassa jatkuvat ja suomalaisetkin vähitellen lämpenevät. Miesten 15km toi kultaa ja naiset ylsivät parisprintissä hopealle. Lisäksi kymmenen parhaan joukkoon on lähes matkalla kuin matkalla kiilannut useampikin suomalainen. Hienoa! Täällä toki saan iloita myös Ruotsin onnistumisista joita niitäkin on mukavasti riittänyt joten kannustaminen on ollut näissä kisoissa oikein kivaa.

Ihmettelen miten tuo jääkaappi taas näyttää olevan tyhjä. Juuri kävin kaupassa ja siitä huolimatta se vain ammottaa tyhjyyttään. No jos oikein mietin, ehkä siitä edellisestä kauppareissusta on ehtinyt kulua jo liian monta päivää. Työpäivän päätteeksi ei oikein jaksaisi ja viikonloppuna on niin paljon mukavampaakin tekemistä. Tänään on kuitenkin mentävä.

Sitä on sitten prinssi Williamin ja Catherine Middletonin häille perustettu oikein virallinen nettisivu www.officialroyalwedding2011.org/. Tekevät melkoista mediamyllytystä sekä tietysti samalla kuninkaallisen hovin markkinointia. Näyttävät seuraavan aikaansa kiitettävästi. Tietävät millä tavalla ihmiset nykyään tavoitetaan ja missä pitää olla esillä. Mielenkiinnolla jään seuraamaan tuota massiivista tapahtumaa.