Tyttären laskettuaika oli 10.8. muttei vielä ole vauva ilmoittanut tulostaan. Odotus alkaa olla raskasta viimeisillä metreillä kun jaloissa vilistää energinen pikku-Wille. Tänään annoimme äidille hieman helpomman siivouspäivän ja äitiysneuvolassa käynnin kun lähdimme Willen kanssa lintuja syöttämään Spikön saarelle.

Patikoimme koko matkan keskustaan Wille rattaissa tähystäen. Mukaan otimme eväitä itsellemme, sämpylöitä linnuille ja kiviä jokeen heitettäviksi. Perillä syötimme ensin lintuja jotka olivat oppineet kovin kesyiksi eivätkä millään olisi malttaneet odottaa leivänmuruja vaan tahtoivat tulla sekä käsivarsille että rattaiden päälle ruoanmetsästykseen.

Lintujen ruokinnan jälkeen heittelimme urakalla kiviä jokeen. Tämä leikki tarttui Willelle mukaan kesällä mökillä käydessämme. Kivien heittely veteen oli hänen mielestään kerrassaan mukavaa puuhaa. Nyt niitä pitäisi päästä heittelemään tämän tuosta ja kaikkiin vesiin likakaivot mukaan lukien. Jokeen niitä mahtui aimo läjä joten Wille sai viskoa kunnes puuha alkoi väsyttämään ja nälkä painoi päälle.

Eväät puistonpenkillä syötyämme oli aika ottaa päiväunet jona aikana taapersimme takaisin kotiin. Mukavan päivän jälkeen halusimme jatkaa vielä yhdessäoloa ja päätimme Willen kanssa yhteistuumin nukkua mummilla ensiyön.

Opi olemaan oma itsesi