Kiinalaisesta uudesta vuodesta ja Vuodatuksen uudistumisesta selvittyäni, pistän taas päivityksiä tulemaan. Ei ole ollut aikaa perehtyä tähän uuteen systeemiin aiemmin ja kun pikakatsauksella en saanut kuvia heti ladattua niin päätin jättää tämän päivityksien tekemisenkin myöhemmäksi eli tähän hetkeen.

Kiinalaisen kalenterin mukaisen lohikäärmeen vuoden viimeiset päivät vietimme mieheni kanssa New Yorkissa, minä työreissulla ja hän seuramiehenä, kerran näinkin päin. Kaikki vapaa-aika käytettiin tehokkaasti hyväksemme joten töistä huolimatta ehdimme kokemaan paljon. Siitä kaikesta latailen kuvasarjaa myöhemmin.

10.2. alkaneen käärmeen vuoden taasen aloitimme koko perheen voimin Åren rinteillä ja tuolla reissulla olin minäkin vain lomalla. Rinnekilometrejä tuli kiitettävästi ja perheen kanssa vietetty aika oli kultaakin kalliimpaa, ihanaa. Toivottavasti saamme koko porukan kokoon myös ensi keväänä. Tälläkin reissulla tuli napsittua muutama kuva joten juttua on tulossa.

Åresta palattuamme olikin aika jälleen siirtyä Kiinan kamaralle ja täällä olevan projektin kimppuun. Vielä on pää vähän sekaisin, mutta kyllä nämä langat alkavat vähitellen olla hyppysissä ja työ täydessä vauhdissa.


002-normal.jpg

Tammikuussa kuvailin Zhuhaissa miten ravintolan terassilla kuivateltiin (?) kiinankaaleja, en tosin ymmärtänyt ollenkaan miksi, siis miksi niitä kuivateltiin ja miksi terassipöydät olivat varattuja 


IMG-20130125-00414-normal.jpg

Tammikuussa törmäsin myös näihin veijareihin jotka eivät suinkaan olleet kenenkään lemmikkejä vaan pitivät majaa guangdongilaisen ravintolan edustalla kuuluen ruokalistaan eli tämänkin ravintolan tuotteet ovat taatusti tuoreita