Viikko jälleen takana. Keskiviikon uintiretki Willen kanssa suoritettiin normaalisti. Asiasta ovat joka kerta yhtä innossaan sekä mummi että Wille.

Torstaina osallistuin FAIVS:n (Finsk-Svenska Affärsklubben i Västra Sverige) hallituksen kokoukseen. Klubissa on lähemmäs 40 jäsentä, suomalaisia tai suomalaisissa yrityksissä johtajina olevia henkilöitä joiden asemapaikka on Länsi-Ruotsissa. Klubin jäsenyys on kutsupohjainen ja toiminta lähinnä kontakteja sekä verkottumista varten, vaikka viimeaikoina suuntaus onkin luisunut enemmän harrastetoiminnan järjestämisen puolelle. 

Perjantaina päätimme syödä ulkona ja testasimme uuden tuttavuuden Suads Kök (http://www.suads.com/) joka sijaitsee Vänersborgissa. Paikan ilmapiiri oli tunnelmallinen, viinilista kohtuullinen ja ruoka ok. Ei huippua, muttei missään tapauksessa baariruokaa vaan ihan kelpo annoksia. Tarjoilussa ei ollut valittamista eikä hinta päätä huimannut joten illasta jäi hyvä maku suuhun.

Lauantaina haimme Willen iloksemme ja sunnuntaina nautimme auringosta läheisellä pöytävuorella. Tänään alkoi jälleen arki.


Suads Kök, Vänersborg, Ruotsi


Wille auringonsäteessä. Eväät maistuivat pöytävuorella ja kivi-aarteita kerättiin pussiin.