Pääsiäinen meni yllättävän nopeasti. Ehdittiin toki paljon aina tyttären pihan terassiremontista ja yhteisestä pääsiäispäivällisestä keilaukseen sekä simanlaittoon. Uusia ruokiakin tuli testailtua innolla. Tarjolla (toki eri aterioilla) oli mm. yrttilammaspaistia, porokastiketta, pääsiäissalaattia ja kanalasagnea. Jälkiruokapuolella herkuteltiin huippukokki Paul Bocusen reseptin mukaisella suklaamoussella ja pitsikakulla. Suklaamuniakin saatiin syödä sillä pienille pääsiäisnoidille varaamani suklaamunat jäivät noidilta hakematta ja jäivät meidän mutusteltaviksemme. Munista kuoriutuneet yllätykset olivat Willen mieleen vaikka suklaata hänelle ei tarjottukaan. Suolattomat maissinaksut toimivat hyvin hänen herkkunaan.