Viimeiset kaksi viikkoa ovat menneet huomaamatta. Niihin on mahtunut mm. 24.3. Trollhättanissa pidetty 24h spinning tapahtuma. Tapahtumaan osallistui lähes sata joukkuetta jotka 24h aikana polkivat ohjaajien tahdissa rahaa hyväntekeväisyyteen. Itse en tapahtumaan osallistunut, mutta tytärtä käytiin lehteriltä kannustamassa.
 
25.3. vietettiin vohvelinpäivää joka on saanut alkunsa päivän alkuperäisen nimen väärinkuulemisesta. Eli päivä oli nimeltään Vårfrudagen (Neitsyt Marian päivä), päivä jolloin Maria sai tietää odottavansa Jeesus-lasta. Kansan suussa päivä muuttui muotoon Våffeldagen ja niin sai alkunsa vohveleiden syöminen. Me vietimme päivää naapurien aurinkoisella terassilla herkullisia vohveleita, kerman ja hillon kanssa syöden.
 
Viikko sitten leikkasimme takapihan kuusiaitamme. Teimme sille kunnon keväisen karsimisen ja näin puutarhamme ”lohikäärme” sai aivan uuden kevyemmän ilmeen. Itse sain hyvää käsivarsijumppaa ja kevyen hien pintaan. Leikkuujätteiden vieminen kierrätyspisteeseen olikin sitten toinen jumppa johon saimme apuja myös Pikku-Willeltä.
 
29.3. saimme uudet terassikalusteet jotka kävin edellisellä viikolla tilaamassa, kaksi jättiraskasta tiikkipöytää ja 6 keinorottinkituolia. Nyt kun niitä olen muutaman päivän lasitetulla terassillamme katsellut, olen päättänyt hankkia vielä pari tuolia lisää jonka jälkeen terassi onkin valmiina ottamaan kesän vastaan. Siis grillaamaan!
 
Viikonloppuna saimme molemmat lapsenlapset mummilaan ensimmäistä kertaa. Wille on mummilassa usein nähty vieras, mutta pikkuveljensä Leon ei aiemmin ollut jäänyt ilman äitiään yökylään. Nyt jäi. Hienosti pärjäsimme ja pojat tuntuivat nauttivan viikonlopusta yhtä paljon kuin me isovanhemmat. Siispä odottelemme seuraavia mummilavierailuja ja silmissä siintävät myös yhteiset pidemmätkin lomat. Niitä odotellessa.
 
Aprillipäivän kunniaksi päätti taivas heittää niskaamme äkäisen raekuuron. Ilma jäähtyi monella asteella ja jättiläismäiset rakeet paiskoituivat maahan massiivisella voimalla. Vielä tänäänkin olivat rakeet nähtävissä ja varjoisat paikat olivat petollisen liukkaita. Päivisin paistava aurinko ei ole jaksanut lämmittää niin paljon, että rakeet sulaisivat talojen pohjoispuolilta. Yöllä kun lämpötila on ollut pakkasenpuolella.
 
Ja sama kuvina.


17.3. Willen kanssa keilaamassa


22.3. Willen kanssa kaupassa (huomaa puhelin jolla Wille soitti vaarille jotakin tärkeää asiaa joka ei voinut odottaa)


26.3. Väsynyt matkamies maan (Leon matkustaa)


Göteborg 27.3. kl.06.25


30.3. Vaunuihin mahtuu tarvittaessa kaksikin poikaa (polkupyöräostoksilla Överbyssä)


31.3. Leonia väsyttää mummilassa (tilapäinen sänky tehtiin lelulaatikkoon)


1.4. Majanrakennusta vaarin kanssa, tällä kertaa sateenvarjojen avulla 


1.4. Aprillipäiväksi sataneita rakeita